Мега огромен балон под формата на сърце разположен между сградите в една от централните части на София беше изненадата по случай Свети Валентин за певицата Емилия. Блондинката, която стана майка за трети път преди броени дни, получи поредно признание в любов от любимия си Жорж Башур. 

Изпълнителката с ангелогласен глас се похвали с уникалния жест в Инстаграм.

Сърцето беше закачено достатъчно на високо, за да може да изпъква из между всички кооперации в района. Жестът е неповторим за звездата, която дари бизнесмена с дъщеричка Джорджия.

Колежките на Емилия обаче не успяха да се похвалят с особена оригинална валентинка. Преслава написа в Инстаграма си: "Свети Валентин за нас беше преди 5 години, преди месец, онзи ден, вчера, днес…Дай Боже да е и всеки следващ ден!" и показа семейни кадри с Павел и дъщеричката им Паола. Фемилито посрещна празника в Дубай заедно с двойката Софи Маринова и Гринго.

Галена пък се появи соло в страстно червена рокля и пожела: "Виното да ви е горчиво. Любовта ви да е вечна и неразделна. С някой, който да търси само вашия поглед в тълпата. Наздраве! За любовта! И умната — че от любов и вино най-много боли."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galena (@galena1)

Камелия се похвали със специалната украса у дома, която най-вероятно е дело на нейния Цветин. Ангелчета, принцеси и сърца се спускаха от лампиона в жилището им.

Спорната двойка Софка Маринова и Гринго също отбеляза празника, макар и до последно да се разделяха. Ромската перла се издокара в черен тоалет, а заради бижуто на главата й, стана ясно, че се прави на Клеопатра, а мястото където празнуваха е Дубай. Доста изтъркано, нали?!