Макар и да има дете от него, Джулиана Гани намери начин да заличи бившата си изгора Илиян Найденов. До вчера фитнес инструкторът толкова много беше обсебил сексбомбата, че тя му посвети няколко татуировки по тялото си, а сега бе принудена да ги отстрани със специални процедури и след това да изрисува тялото си с нови, за да не останат никакви следи от екс-половинката й.

Тези дни Гани се похвали в социалната мрежа, че е татуирала целия си гръб. Тази рисунка се е наложила именно поради тази причина, тъй като искала да прикрие спомените от Илиян по когото беше лудо влюбена. Припомняме ви, че тя заличи името на бившия си и от татуса на гърдите си. А сега изографиса гърба с дама в елегантна рокля.

В същото време Гани не пропуска да покаже на Илиян, че е бил мистър Никой, като ласкае новия си любим Теодор. На намеците, че с монтанският мачо са били много готина двойка, Джулката отвърна със снимка с актуалния си мъж и посланието: "Това е прекрасна двойка". Дали обаче ще посвети и на него татус - времето ще покаже!