Една песен, двама хитови изпълнители и над 14 милиона завъртания в платформата за видеосподеляне YouTube само за месец. Така изглежда в цифри парчето „А+Г=В. Н. Л.“ на Азис и Галена, което се разписа с премиера преди месец. По груби сметки минималната сума, която един роден артист получава за 1000 гледания в платформата, е около $1. Това означава, че хитът е донесъл на Краля на поп-фолка и чаровната брюнетка поне 14 000 долара или около 24 000 лева.

Това е голямо постижение не само за продукция от лекия жанр, а и за българска изобщо. Така например родни поп хитове като „Играя стилно“ на Мария Илиева и „Ако има рай“ на Графа имат средно около 1,5 милиона гледания в YouTube. „А+Г=В. Н. Л.“ е балада, която се радва на интерес от фенове по целия свят. Сред коментарите фигурират похвали на меломани от Германия, Русия, Сърбия, Чехия, Румъния, Босна и Херцеговина, Северна Македония и други, пише Монитор.

„Тази песен бе по-чакана от Нова година“, „В Германия е на 6-то място в набиращи популярност! Всеки ден се качва с едно място нагоре. Браво! Един от най-силните български дуети“ и „Доказателството, че и в България може да се прави музика на световно ниво. Рядко стойностна песен! За един месец хит по клубове и радиа", гласят само част от коментарите в YouTube.

“А + Г = В.Н.Л… Спомен от едно безвъзвратно отминало време. От оная любов недоизживяната, която се е скрила в най-дълбокото кътче на сърцето ни, за да ни напомня, че времето не лекува всичко. От оная първата любов, която никога не се повтаря, не се забравя, а само боли — като рана, която се отваря отново и отново… Тази песен не ме пуска от мига, в който я чух. Благодаря за музиката, за думите, за емоциите. Благодаря на Азис за магията в гласа му. Благодаря на всеки един от вас, който ще се влюби в нея. И дано когато боли, да боли по-малко!” - с тези думи самата Галена описа проекта, цитирана от "Монитор".