Евгения Ангелова е момиче, на което нищо не може да й се опре.

Това, без което не може в своя живот, е голяма доза адреналин. За да си го набави бившата плувкиня се впуска във всякакви предизвикателства и най-важното е, че крайният резултат винаги е успешен.

За своите 21 години тя има 78 медала от състезания по плуване, запомнящо се участие в третото издание на "Сървайвър", корица на "MAXIM", корица на "Плейбой" и второ място на конкурса "Мис Плеймейт 2010".

За последното Жени разказа на дълго и на широко пред .

Вижте как е нейният приятел - футболистът на Берое (Ваня Дзаферович) и колко сериозни са съвместните им планове за бъдещето...

- Жени, защо реши да участваш в „Мис Плеймейт 2010"?
- Заради тръпката и състезателния дух, който притежавам. Аз съм човек на предизвикателствата. Ако има адреналин, дай ми го. Сега да ми звъннат и да ми кажат: "Заминаваме за „Сървайвър", тръгвам веднага.

* Евгения Ангелова - Playstar 2010 (Снимки: Bulphoto)

- Този конкурс обаче е доста по-различен от риалити шоу като „Сървайвър". В него участват момичета, които мечтаят да станат известни по най-бързия начин и да си хванат богато гадже, по възможност футболист. Ти си усетила вкуса на славата, имаш си гадже - футболист...
- Не съм го направила нито за слава, нито, за да си хвана гадже - футболист, защото вече си имам. Участвах, защото исках да преживея още нещо. Исках отново да усетя тръпката, която изпитах в „Сървайвър", въпреки че това се оказа невъзможно. Времето, прекарано на острова, не може да се сравни с нито един медал от плуването, с нито една фотосесия, нито пък с участието ми в "Мис Плеймейт". Едва ли ще участвам в нещо, което да остави "Сървайвър" просто като един бегъл спомен. Получих покана да участвам в този конкурс и го направих. Много мислих и накрая си дадох сметка, че съм била в „Сървайвър", където по цял ден се разхождах по бански, снимала съм се в „Maxim" и в „Плейбой" и всъщност нямаше да покажа нещо, което хората вече да не са виждали. Не ме е срам, защото според мен няма нищо по-хубаво от женското тяло.

* Евгения Ангелова - Playstar 2010 (Снимки: Bulphoto)

- Родителите ти как приеха това твое решение?
- Много сме говорили, защото баща ми работи в полицията, а майка ми - в детска градина, и по никакъв начин не исках да накърня достойнството им или да ги нараня. Винаги, когато съм се снимала, съм имала едно наум - че тези снимки ще ги гледат и баща ми, и дядо ми. Винаги съм искала тяхното разрешение и съм го получавала. Те се гордеят с мен, радват се, че имам такива предложения, и им е приятно, когато получават комплименти. Когато поисках мнението на майка ми за "Плеймейт", тя ми каза първо да се разбера с Ваня, а после да чуя и нейното мнение, за да не стане така, че заради един конкурс да загубя човека до себе си.

*Евгения Ангелова (Снимка: Playboy)

- И какво каза човекът до теб?
- Подкрепи ме, въпреки че отначало беше малко против. Усещам, че колкото по-сериозна става връзката ни, толкова по-ревнив става той. Казваше ми, че няма смисъл да участвам, защото и според него всичко е нагласено.

*Победителката в Мис Плеймейт 2010 Дорис Дилова (Снимка: сп. Playboy)

- И нагласено ли е всичко? Скандалите около тазгодишната победителка не секват, има много негативни коментари по неин адрес...
- За кого не са негативни коментарите?! "Плейбой" за първи път избира момиче с къса коса и с по-хард излъчване. Постепенно искат да наложат по-различен имидж и на списанието, и на конкурса. Нито веднъж не ни накараха да се снимаме чисто голи например. Не се търси вулгарност, а повече естетика и класа. В тройката тази година няма нито една участничка с пластична операция или поне аз не знам. Не че имам нещо против силикона, но смятам, че трябва да се прибягва до него само при нужда.

*Евгения Ангелова (Снимки: сп. Maxim)

- Говори се, че титлата е била обещана на няколко момичета. На теб някой обещавал ли ти е нещо?
- Не. Всяко едно от 12-те момичета беше достатъчно красиво, за да може главният редактор да й каже, че има шансове. Никоя не знаеше коя ще спечели. При мен дойде едно момиче и ми каза: „чух, че ще си ти". И още няколко участнички си мислеха, че ще бъда аз, защото съм участвала в „Сървайвър". Няма гаранция. Има само предположения и надежди. Вижте реакцията на победителката Дорис. Като я обявиха за победителка, тя мина точно покрай мен и видях, че цялата трепереше. Имах чувството, че нещо ще й стане. И актриса да беше, нямаше да може да го изиграе толкова добре.

*Евгения Ангелова (Снимки: сп. Maxim)

- Разочарова ли се от второто място, което зае?
- Не, доволна съм. Ами ако изобщо не ме бяха избрали в тройката?! Имам 78 медала от плуването, като осем от тях са сребърни, всички други са златни и бронзови. Свикнала съм и да губя. Ако исках да спечеля, то беше заради спортния хъс, който притежавам. Заради победата, към която спортистите винаги се стремят.

*Евгения Ангелова (Снимки: сп. Maxim)

- Много се изписа за пребиваването ви в един хотел с футболните национали в Правец. Кой на кого разваляше режима?
- В интерес на истината, много се изненадах като ги видях, не знаех, че ще бъдат там. Не мисля обаче, че сме си пречели. Те си гледаха тяхната работа, ние - нашата. Аз лично съм с добри впечатления от тях. Единствено се почувствах гадно, когато ги отделиха да ядат в друг ресторант, защото съм свикнала да бъда от страната на спортистите и ми беше много неприятно. Все едно ние сме някакви ужасни момичета, които ще съсипят зверската им дисциплина.

*Евгения Ангелова (Снимки: сп. Maxim)

- Приемаш всякакви предизвикателства, грабиш с пълни шепи от живота, а си само на 21 година. Не се ли притесняваш, че прекалено рано ще се измориш от всичко?
- Ооо, не. Има още толкова много неща, в които искам да участвам и които искам да направя. Само да съм жива и здрава. Заради всичко, което ми се случва, и основно заради спорта, смятам, че съм надраснала възрастта си, което въобще не ме притеснява.

*Евгения Ангелова (Снимки: сп. Maxim)

- Как се промени за тези почти три години след "Сървайвър" досега?
- Много съм се променила и още много ще се променям, защото съм само на 21. Нито мога да се опиша с две думи, нито знам коя съм, нито пък какво точно искам и така ми е добре. Не искам да пораствам и да намирам себе си, защото искам цял живот да търся себе си и да минавам през събития с такъв адреналин.

*Евгения Ангелова (Снимки: сп. Playboy)

- „Сървайвър", "Maxim", "Плейбой", „Мис Плеймейт 2010". Кое ще бъде следващото предизвикателство?
- Всички от Сървайвър се надяваме, че догодина ще има "All Stars Сървайвър".

*Евгения Ангелова в Сървайвър

- А участие в други конкурси за красота?
- Ооо, не! Този беше първият и последен подобен конкурс, в който участвах. Това не е за мен. Самото дефиле и показване пред хората по този начин не е за мен. Не мога да пея, не мога да кажа, че искам мир по света например и т. н. Като излязох на сцената, забравих всичко - коя съм, къде съм, какво правя там, хореографията, всичко. Никога не съм се притеснявала толкова много. Ако се решаваше на живо, а не чрез гласуване в сайта, аз изобщо нямаше да попадна и в дванайсетката.

*Евгения Ангелова в Сървайвър

- Какво ви предстои с Ваня? Как е той?
- Заминаваме за Стара Загора. Той ще играе в Берое. Вече е добре, възстанови се след операцията и няма търпение отново да се върне на игрището.

*Евгения Ангелова и Ваня Дзаферович (Снимки: Личен архив)

- А в лично отношение какво ви предстои? Правите ли си планове за бъдещето?
- Да сме живи и здрави, след 5 години се виждам като майка и футболна съпруга.

Вижте видео:

Евгения Ангелова в Максим

Сървайвър 3 - Визитката На Плувкинята Евгения Ангелова

Снимкa(водеща): сп. Playboy