„Не знам Парис Хилтън да ми се е присмяла на облеклото.“ Така фолк звездата Фики коментира публикации в медиите, според които Парис Хилтън му се подиграва за изскочило зърно от потника на концерт. "Не виждам такова нещо в нейния профил, нито знам за подобно нещо", допълва фолк звездата. Според публикации под снимката на сина на Стораро Хилтън публикувала коментар:

„Когато зърното ти най-накрая осъзнае, че е силна независима жена и никоя риза не може да го задържи“, и това бе определено като смешно от стотици хиляди последователи на хотелиерската наследница. Тя го публикува в страница за мемове – кратки видео или снимкови смешки.

Нейна последователка, подвизаваща се като Секси 7, сравни Фики с нещо като родната пословица „на свинче звънче“ и добави, че явно е прекалил с тренировките във фитнеса. Доста българи също се включиха, но някои напомнят, че хотелиерската наследница, която е „известна с това, че е известна“, също е имала подобни изскачания на зърна и гърди на обществени места.

"Ако е имало нещо такова като публикация, все пак тази жена знае името ми и явно следи творчеството ми. Това няма как да не ме радва", през смях отговаря Фики.

Снимката на Фики и зърното му, оплетено в мрежата на потника, е от 2016 г. и навремето предизвика доста фурор из родния нет. Явно няколко години по-късно тя е стигнала и до погледа на Хилтън. Тя две години по-рано имаше също подобно изскачане на зърната. По това време Парис се правеше на певица и през 2014 г. на концерт случайно или не, но и двете й зърна се показаха над роклята й.