Новата съквартирантка Борислава Иванова вече успя да изнерви Анжелика, след като порно актрисата усети, че блондинката е хвърлила око на мъжа й Радо.

Само няколко часа след влизането на музикалното семейство мадамата от Беларус предупреди певицата, че ако е решила да сваля любимия й, нещата няма да й се получат, защото той не изневерява.

Игривият поглед на Борислава и последвалата уж невинна покана от страна на Анжелика да седне на крака на мъжа й, докараха до истерия порно актрисата. Тя вдигна жесток скандал на Радо и му нареди да обясни на конкурентката си, че не я харесва, че не е негов тип и да го остави на мира.

"Ти кажи на нея: "Не искам на моя женичка неприятно да правя"! Тя не те харесва, мисия те преследва, ти мишена, не аз", викаше с все сила пред старите Съквартиранти Анжелика. Радо обаче също не замълча и крещейки заяви, че когато Борислава дойде при него, ще я помоли да не го закача повече.

Според психоложката на Big Brother Family Ани Владимирова, реакцията на Анжелика е била не толкова от ревност към Радо, колкото заради факта, че друга жена в Къщата има по-голямо его от нея.

източник: bliasak.bg