След като Дара категорично отказа в интервю за Нова телевизия да говори за сегашния си любим, само 24 часа по-късно, той й се обясни с дълъг пост, видя Hotnews.bg. Мартин Димитров, с когото тя има връзка от миналата година, направи прочувствено послание, което е озаглавил "Кратък разказ за любовта". 25-годишният инфлуенсър, който има малък опит като журналист, илюстрира излиянието си със снимка на двамата от студиото на „Гласът на България“. В предаването Дара за първи път бе член на журито. „ Досега изключително много пъти си блъсках главата и въртях едни и същи въпроси, за да достигна до прозрението “къде мамка му е тази любов и как изглежда?”. За скромния си 25 годишен опит научих, че любовта е там, където най-малко съм очаквал. Тя за мен се прояви в пълнотата. Във всички форми и всички състояния.

Понякога е близко, понякога е далеч, друг път па̀ри, а след това студът се прокрадва и започва да поражда съмнение, но дори там има любов. Да, за Бога, естествено, че е трудно и бъркаш, но съществуват две основни неща, по които всички на този свят си приличаме и те са, че сме тук, за да се учим и да обичаме. О, да, тя съществува. Това не е сълзлив разказ, а призив да се споделят и хубавите неща в живота. Любовта е двигател и вдъхновение. Това, което преживях и преживявам, го пожелавам от сърце на всеки, защото любовта е най-бързо действащата билка за един по-добър живот. В моя случай, любовта си има име и се казва Даринка.

Именно тя ми помогна да разбера, че няма по-прекрасно нещо на света от това да видиш пламъка в очите на любим човек, стремежа му да бъде, а не да има. Гордея се с твоето израстване и всички вътрешни битки през, които премина и не се предаде, защото повярва в любовта. Ти си пример и вдъхновение за мен! Обичам те!“, реди младежът, който явно не съгласен с решението на певицата да не говори за личния си живот. Преди интервюто за Нова телевизия, тя отказа да говори за Мартин и в предишно участие в bTV.