Водещата на предаването „На кафе“ си купи специален пръстен, символизиращ безкрайната любов.

Бижуто представлява две халки, вплетени една в друга под формата на осморка, като тази специфична форма е символ на безкрайността. Силата на пръстена пък е подсилена и с надпис в него: „Любовта е безкрайна“.

Интересното е, че дълго време нито Гала, нито колегите й успявали да разчетат специалното послание, тъй като то е написано с особен, по думите й, шрифт. Докато гаджето й Стефан не решил да се заемe със задачата и още от първия път веднага прочел надписа: „Любовта е безкрайна“.

Гала призна пред bliasak.bg, че на този етап не се страхува от раздяла. "На никого не му се иска да мисли, че връзката му ще приключи, особено ако е влюбен, ако обича и е обичан. На всеки му се иска да вярва, че има човека до себе си завинаги. Не мога да кажа, че ме е страх от раздяла, защото няма нещо в момента, което да ме притеснява и което да навежда мислите ми в тази посока. Но със сигурност, най-вероятно, ако изживея подобно нещо, ще съм разочарована и ще страдам“, бе откровена ТВ звездата.

Относно ситуацията, в която в момента се намира колегата й от Нова телевизия Иван, който се раздели със съпругата си Вихра заради колежката й Ирина Сарачинова, Гала не пожела да дава мнение.