Оправната водеща на „На кафе“ си извоювала безплатно редица разкрасителни процедури за подмладяване.

Неслучайно в предаването й често се промотират най-новите козметични практики. Под формата на реклама, която прави на лекарите и клиниките, за които обстойно се говори във всеки брой на предаването, Гала си опъвала бръчките и това не се отразявало на личният й бюджет. Тя си поставила филъри и се съветвала се с топ-медици по всякакви проблеми – без да си плаща, разбира се.

Зрителите са длъжни да гледат в ефир експериментите на мис „На кафе“, били те успешни или не. Авантаджийската схема действала безотказно, особено, когато русокоската започне да хвали уменията на специалистите и да ги блазни с покани за участие в сутрешното предаване.

Важно за Гала е да изглежда добре, а колкото по-евтино й излиза, толкова по-добре. На водещата не й стига, че я обличат по последна мода, затова се обръща и към водещите пластични хирурзи в България.

Тя все говори колко е плашлива и как никога не би се натъпкала със силикон, но не може да устои на по-безболезнените лекарски намеси. Положението й на лице от екрана й осигурявало и по-нататъшни безплатни прегледи, които ставали на четири очи между нея и професионалистите, пишат от kliuki.bg.

Със сигурност на Гала повече й харесва да не изразходва излишни средства. Затова свидетелства отказът й за по-висок хонорар в TV7. Тя била доволна и от 6-те бона, които й плащат в „Нова“, защото вече има всичко, което иска, без да се охарчва и стотинка.