Нашият репортер Янис Бърдарски успя да хване Галена по телефона на дълъг разпит.

Тя шофираше през цялото време, но като всеки отговорен шофьор се бе снабдила "handsfree" и той успя да си поговори на дълго и широко с нея за сина й Стефчо, за новото й парче в дует с Андреа, както и за още много интересни неща.

- Галена, напоследък ежедневието ти е много натоварено. Как подреждаш задачите си сутрин?

- Денят ми е изпълнен с много задачи в професионален план, но приоритет са не те, а естествено малкият ми син Стефчо.

- Остава ли ти време за хоби?

- Нямам време за хобита вече. От както станах майка, само синът ми е важен и след това работата. Просто не остава време и за хобита. Но мога да кажа, че моята работа ми е нещо като хоби, защото ми носи истинско удоволствие.

- Все говориш за работа... Издай какво ново се случва около теб в професионален план?

 - Най-новото около мен е, че подготвям излизането на третия си самостоятелен албум. Предстои и неговата промоция. Заснех видеоклип на една от новите ми песни, които ще намерят място в албума - „Тихо ми пази”. След това ми предстоят снимки и на парчето „Опасен за жени”. Друго ново около мен е записването на така дългоочаквания ни дует с Андреа.

- Ще разкриеш ли малко подробности около песента с Андреа?

- Песента е рекламна. В средата на месец май ще заснемем и видеоклипа й, който ще съдържа малка провокация. Нека запазя подробностите за да изненадаме всички с този мащабен проект.

- Излизането на новия албум наближава, издай малко тайни от кухнята?

- Албумът ще съдържа 14 песни, като „Една целувка” и дуета с Малина „Много сладко” няма да са включени. Тъй като промоцията ми ще бъде в „Калоянова крепост” изцяло съм съм се доверила за подготовката й на Галин. Той е един много добър организатор и обича всичко да е изрядно. Аз съм нахвърляла няколко идеи, които той ще осъществи. Поканила съм почти всички колеги и журналисти. Надявам се, че ще си направим голям купон. Промоцията ще бъде заснета и след това ще се излъчи по ТВ „Планета”. Не искам всичко да е стерилно, а напротив - да бъде много разчупено и да се забавляваме истински.

- От няколко медии те сравниха с Лейди Гага, смяташ ли, че имате нещо общо?

- Не мисля, че имам нещо общо с Лейди Гага. Всеки има право да сравнява когото си пожелае. Тя е човек, който диктува модата в момента, но това не значи, че ние не може да експериментираме. Купуваме си тоалетите на световните дизайнери, към които се обръща и тя. Хубавото е, че вече не само нивото на песните, но и на визията ни се покачва.

 -  В новата ти фотосесия пък те сравниха с Ева Лонгория.

- Четох подобни публикации. Експериментирах с косата си. Беше нещо ново за мен и хората трудно го възприеха. След провокативната ми фотосесия за видеото „На две големи” тази е доста по-различна, женствена и стилна. Цялостното мнение на хората наистина е такова. Аз много харесвам Ева Лонгория, но никога не съм си мислила, че може да ме сравнят с нея. Няма лошо! Тя е много хубава жена. Това може само да ме ласкае. Приликата обаче в никакъв случай не е търсена. Бих казала на хората, които постоянно търсят прилики, да обърнат малко повече внимание на личния си живот, защото явно той е доста застоял и гледат само за какво да се захванат. Мнението на хората за мен е много важно, но когато се търси „под вола теле" аз самата не мога да си го обясня. Никой не е открил топлата вода. Нормално е да има някаква прилика. Съветът ми към всички е да се забавляват, да не злобеят и да не затърмозяват живота си.

 - Още ли сте така добри приятелки с Преслава?

- Честно казано не сме чак толкова добри приятелки с Преслава. В съвсем нормални колегиални отношения сме. Преди няколко дни й звъннах за да я поканя на промоцията си. Въпреки всичко тя винаги ще си остане специален човек за мен.

 - Има ли истински приятели или всичко е въпрос на интереси?

 - Истинските приятелства според мен са изградените във времето. Когато например си израстнал с някой и сте си помагали в трудни моменти. Това са истинските приятели, които биха ти помогнали по всяко едно време на денонощието, а не са само приятели за маса.

- За какво най-често мечтаеш? Има ли нещо,което искаш да осъществиш в бъдещ план?

 - Понякога наистина и аз си мечтая, но никога не споделям мечтите си, защото тогава няма да са мечти. Имам желания, които си поставям за цел и се амбицирам да ги изпълня каквото и да ми коства. Най-важното е да сме здрави, всичко друго може да се постигне с много труд.

- Мечтаеш ли си за световни успехи?

 - Първо искам да се утвърдя тук и да направя всичко, което съм замислила да постигна. Смятам, че трябва едва, когато България ми се стори тясна, тогава да търся признание и в други страни. Моята сцена е в България и искам да се изявявам тук.

 - Гледаш ли Big Brother family? Такова ли е наистина българското семейство?

 - Нямам време да следя Big Brother. Следях го в самото начало за кратко, но определено не мисля, че това е българското семейство. Аз лично познавам много семейства и нито едно от тях не е такова. Говорили сме си и с приятели по този въпрос. Във всяка една държава може да се изкарат 10 такива, в които има подобни интриги, но това не значи, че представляват цялостния образ.

- Защо в днешно време младите хора предпочитат неангажираща връзка пред сериозно обвързване с брак?

- Защото младите хора станаха големи егоисти, всеки гледа само себе си. Погледнато от другата страна един брак не значи нищо. Аз съм привърженичка на обвързването без брак и съжителстваме с Галин по този начин. Това не значи, че сме егоисти. Имаме прекрасно дете, което ни свързва много по-силно от един подпис. Бракът създава излишни проблеми. Мисля, че детето и любовта сплотяват много повече една връзка.

 - Пожелай нещо за всички читатели на HotNews.bg!

- Пожелавам им много здраве. И тъй като наближава лятото нека то да е свързано с много емоции, хубави мигове и любов. На нас - изпълнителите желая много хубави песни, за да забавляваме всички на макс. И всеки да прави онова, което му е на сърцето!