Галка от „Каризма” ще пръсне сутиена, забелязаха фенове на певицата. Преди дни тя изплува от мрака, в който се кри в продължение на цели 8 месеца. Започна ударно да публикува свои снимки в социалните мрежи, от които личи, че е качила доста килограми. Феновете й обаче обявиха, че е станала още по-хубава от преди, а най-хубавото в нея е гръдната й обиколка.

В продължение на цели 8 месеца бившата дуетна половинка на Миро не пусна и една своя снимка в социалните мрежи и не се появи в нито една медия. Феновете й вече се чудеха дали някога отново ще я видят. И точно когато се бяха отказали да чакат, певицата реши да се появи в целия си блясък, публикувайки снимка след снимка, без да ползва любимия на много свои колежки фотошоп. По този начин звездата разкри, че е качила поста килограми от последния път, в който се е показвала в публичното пространство. Между другото, тогава тя уж се беше заела да влиза във форма. Това се случи през пролетта. Малко преди своя 43-и рожден ден певицата беше решила да се втали до мерките, които имаше, когато беше на върха на славата си. 8 месеца след онова обещание тя не само не е отслабнала, но е напълняла, което обаче очевидно не я притеснява, защото смело демонстрира форми, без да й пука от евентуални критики.

Невероятно, но факт – когато някоя друга звезда развали фигурата си, към нея обикновено се излива вълна от негативизъм. При Галя обаче е обратното – колкото повече пълнее, с толкова повече любов я обливат нейните фенове. Актуалната ситуация не прави изключение. Почитателите й я хвалят, че е се е разхубавила. „Прекрасна Галка! Много добре изглеждаш! Красавица!”, радват й се фенове. А един от тях е особено откровен: „Ставаш все по-красива. Ще скъсаш сутиена”. Звездата не остава безмълвна пред този комплимент. Напротив, явно е доволна: „Да, не знам какво става хаха”, отговаря тя.


Звездата обясни защо е седяла в сянка в продължение на месеци. Занимавала се е с бизнеса си в Англия. Била се заела с нов проект, който разработвала, но сега е приключила с него и смятала да се отдаде на релакс. Дали ще възражда музикалната си кариера, както смяташе да прави преди година и половина, не е ясно. В началото на 2020-а Галя се прибра в България, след като не беше стъпвала тук от години. Тя прие участие в шоуто на Нова тв „Като две капки вода”. Стъпвайки на сцената, певицата обяви, че има желание да продължи да пее и след финала на проекта, макар че не го е правила отдавна. Но така и не последва нова песен от нейна страна. След месеци в България тя се завърна в Англия и отново се зае с бизнеса си.