Плеймейтката Николета Лозанова седи на силно разклатен стол. Ръководството на Би Ти Ви е на път да посочи вратата на водещата на „Папараци", пише „Всеки ден".

На нейно място се готви да застане журналистката Кристина Патрашкова, която от два месеца прави интервютата на предаването, а шефът на телевизията Павел Станчев е повече от доволен, тъй като тя придава по-сериозен тон на предаването.

Източници са категорични, че дните на бъдещата бивша съпруга на Валери Божинов на малкия екран са преброени и от септември ще се наложи да си търси ново поприще за изява.

Няколко съществени фактора са допринесли за нарастващото напрежение срещу Николета в Би Ти Ви. На първо място това бил Павел Станчев, който преговарял с продуцентите да помислят за нова водеща на „Папараци". Той бил категорично против предаването да продължи да бъде излъчвано с лицето на Николета Лозанова. Според проучвания плеймейтката сваляла нивото на частната медия, въпреки че „Папараци" е с много висок рейтинг. Телевизията обаче редовно е подлагана на подигравки заради присъствието на плеймейтката в ефира й.

На една от планьорките по повод предстоящия есенен сезон се развихрил голям дебат относно това да оставят ли Николета Лозанова на екран или да й търсят заместник. Болшинството от колегите начело с Венелин Петков и Гена Трайкова били категорични, че за тях като сериозни журналисти Николета е срам и само сваля нивото на Би Ти Ви.



„Предаването има твърде висок рейтинг, но той се дължи и на самата Николета", разсъждавал обаче Павел Станчев. И факт, хилядите млади момичета, фенки на Лозанова, със сигурност се заковават в неделя вечер пред екрана. Освен това Лозанова постоянно се забърква в скандали около любовния си живот, с което провокира интерес към себе си. Имиджът й обаче категорично противоречи на концепцията на Би Ти Ви, убедени са останалите началници в частната медия.

В момента най-споменаваното име за титулярен водещ на „Папараци" е това на Кристина Патрашкова. Журналистката отскоро има рубрика в тв таблоида, която се радва на огромен успех. Освен това кадрите на Би Ти Ви били на мнение, че Кристина определено вдига имиджа на клюкарското предаване. „Вдъхва респект и ще привлече по-сериозна аудитория. Освен това като професионалист може да овладее всяка ситуация, докато Николета едно интервю не може да вземе, само чете от аутокю", отсякъл в полза на Патрашкова Венелин Петков, който заема поста директор „Новини, актуални предавания и спорт".

Макар и непотвърдена, новината, че ще бъде уволнена, достигнала вече да ушите на самата Николета. Водещата е силно притеснена от вероятността да се раздели с позицията си на водеща наесен. Най-много я безпокояло какво ще кажат враговете й и какви статии ще започнат да излизат по повод фиаското. Затова „Мис Плеймейт" решила да пусне слуха, че й предстои пътуване до Щатите, където е твърде вероятно да остане за няколко месеца.

Мнозина са на мнение, че персоната на пловдивчанката вече е втръснала на всички и в момента, в който тя бъде свалена от ефир, това ще доведе до краха и на кариерата й. Наскоро Николета се раздели и с другата си титла „футболна съпруга", след като Валери Божинов подаде молба за развод.