The Voice of Summer Tour 2014 завърши с концерт в морската столица.

На 16 юли радио и телевизия The Voice събра специално за феновете си най-актуалните български изпълнители на сцената на Южния плаж във Варна.

Изненадата за публиката беше появата на Adrian Sina от хитовата румънска банда Akcent, който изпълни на живо хитовете “Boracay” и “Kamelia”.



В София, Пловдив, Благоевград, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Лозенец, Бургас и Варна сцената на The Voice събра над 170 000 души, които се забавляваха заедно с любимите си изпълнители. Криско, Сантра, J.J., Жана Бергендорф, Кристо, Ангел, Моисей, Павел, Венци Венц, Дивна, Venzy, Прея, Михаела Филева, Били Хлапето, Големия и 100 Кила разтърсиха с най-големите си хитове феновете по време на музикалната обиколка.



Публиката аплодира силно изпълненията на групата Революция Z, която зарадва феновете си с парчето „Аз искам“. Рапърът 100 Кила представи най-големите си хитове, а за финала в морската столица Криско изпълни хита „Видимо доволни“ заедно с неотразимата Мария Илиева.



Зад пулта на The Voice of Summer Tour 2014 беше DJ Doncho, който още преди началото на коцерта изненада Варна с уникален микс от хитовете на лятото. Водещите на турнето Жорж и Даяна, познати от ефира на радио и телевизия The Voice, заразиха всички с доброто си настроение.

На сцената те направиха „селфи“ специално за Facebook и само за няколко часа стотици присъстващи на площада качиха своите снимки от купона. Концертът в морската столица е заснет от режисьора Николай Нанков и предстои да бъде излъчен в ефира на музикалната телевизия.