Не е тайна, че красотата си Светлана Гущерова дължи не само на природата и гена си, но и на д-р Петрана Каляшева. От години милионерската съпруга е сред ВИП-клиентките на звездната дерматоложка и за нищо на света не пропуска разкрасителните и поддържащи процедури в кабинета й. Наред с видимите корекции по себе си - силиконовия бюст и бухналите устни, Гущерова разкри и на какви други естетически трикове дължи настоящата си визия.

Запитана от последователките си в Инстаграм, моделката и бизнесдама призна, че има филъри в брадичката и скулите. Също така долната й челюст е моделирана с филъри. От известно време обаче Каляшева глези Гущерова с набиращи все по-голямата популярност сред родните ВИП-ове скинбустери.

Традиционните дермални филъри обикновено се използват, за да запълнят обеми там, където са изгубени през годините. Докато скинбустерите постепенно подмладяват кожата в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето, като целта им е да подобрят еластичността на кожата и да осигурят по-интензивна хидратация. Гущерова, която само преди дни навърши 34 години, призна, че на всеки три месеца се подлага на терапия със скинбустери