Слуховете, че бизнесменът Добромир Гущеров не се разбира със семейството на сина си Християн и не одобрява снаха си Светлана, пълзят откакто двамата се ожениха. Неотдавна дори се заговори, че бившият депутат от БСП е прецакал младите чрез грандиозна сделка - продавайки топ имот в центъра на София, в който Християн имаше ресторант преди време.

Вече години наред Добромир Гущеров живее в Австрия, но от няколко дни е в София. През седмицата бизнесменът се появи в студиото на Цветанка Ризова, за да говори за приватизацията в България. Изявата му по телевизията проследи и снаха му, видя Hotnews.bg. Гущерова даже качи в Инстаграм стори на свекър си, към което добави следната реплика: "Един забележителен човек, на когото много се възхищавам".

Запознати издават, че откакто е в София, Гущеров-старши се е видял със сина си и съпругата му. Той бил много радостен да се порадва на първородната си внучка Анелия-Добромира. Преди време столичен седмичник публикува снимка на щастливия дядо, прегърнал малката госпожица. Още един знак, че слуховете за напрежение между младите и главата на фамилия Гущерови са неоснователни.

снимки:инстаграм светлана гущерова