Светлана Гущерова може да е милионерска съпруга, но това изобщо не означава, че не й се налага да работи. Не е тайна, че в началото на пандемията бившата плеймейтка си направи бранд за луксозни пижами. Блондинката продаваше продукцията си онлайн, но изглежда, че бизнесът й вече се е разрастнал до толкова, че й се е наложило да си наеме и офис. 

Поне за това подсказват последните няколко сторита на Гущерова в Инстаграм. Ако съдим по тях, от няколко дни Светлана прекарва дълги часове в офиса си, сред топове с платове и скици, подготвяйки поредната си колекция. В едни от последните си интервюта съпругата на Християн Гущеров съжали, че заради коронавируса, който се промъкна и в техния дом, не е успяла да подготви коледни модели. Явно сега наваксва пропуска с колекция за предстоящия празник на влюбените идния месец.

Задълженията си в офиса Светлана изглежда, че умело комбинира и с майчинството, след като на работния й плод се забелязва и шишето с биберон, вероятно на дъщеря й Анелия Добромира.