Шеф Виктор Ангелов търси нови претенденти за "Hell’s Kitchen". От Нова телевизия не уточняват кога точно ще започне да се излъчва предаването, но по всяка вероятност това ще стане от края на февруари догодина. Телевизията прави хитър ход с връщането на кулинарното предаване, след като конкурентното "Мастършеф" спря. То няма и шанс да тръгне отново, поне в близко бъдеще, защото Силвена Роу преговаря за собствено предаване, а шеф Андре Токев е в немилост пред рекламодатели заради шофирането пиян.  Кастингът на кухната на ада започна и е отворен за всички, които се занимават с готвене, с кулинарно изкуство и искат да се докоснат до менторството и до дългогодишния опит на шеф Ангелов, който пък в новия сезон четири сменя имиджа и ще бъде добър, уточнява Hotnews.bg

„Блогър, влогър, хейтър, любител, веган, хищник… все ми е едно какъв си. Ако имаш страст и сърце, и искаш да покажеш какво можеш, искаш да вземеш всичко, което аз мога да ти дам, запиши се на кастинг за "Hell’s Kitchen" Сезон 4“, така шеф Виктор Ангелов призова желаещите да се запишат за кастинг за новия, различен и още по-интересен сезон на най-гледаното кулинарно предаване. „Участниците в предаването са разнообразни типажи, от по-лениви към изключително динамични и затова е интересен формата. Няма калъп, в който трябва да паснат всички. Това е нещо, което насърчавам по време на кастингите, тъй като искам да има различни типажи. Искам да присъстват хора, които обичат да приготвят по-фини и изтънчени ястия, но искам да има и такива, които могат да направят събитие и да приготвят храна за хиляда души с двете си ръце. За мен колоритността е забавното.

Това не е просто предаване, а начин да предам опита си на хора, които имат желание да се докоснат до професионалната кухня, също така на любители и на такива хвалени в къщи от мама, татко и приятели, на такива, които с удоволствие канят гости и демонстрират уменията си. Дали ще са блогъри, влогъри или хоби готвачи или страстни професионалисти, това няма значение. Важното е да имаш отношение към продукта или суровината, към това да посрещнеш хората и да ги направиш щастливи с готвене. Радвам се когато мога да присъствам и да допринеса това нещо да се превърне в цялостен продукт и ще е бонус ако успеем да забавляваме и зрителите“, допълва шеф Ангелов.

Досега сме свикнали да виждаме шеф Ангелов строг и свръхвзискателен, но в този сезон той е приготвил изненади. „В сезон 4 на "Hell’s Kitchen" съм взел кардинално решение за обрат. Искам участниците да провокират добрата страна в мен. Омръзна ми да крещя, викам, хвърлям чинии, да чупя студиото. Това повече няма да се случва. Ще видите един хрисим и добър шеф Виктор Ангелов“, с това предизвикателство шеф готвачът обещава да потърси най-доброто в себе си и в участниците във формата.

„Качествата, които всеки един от вас трябва да притежава са страст, любов към готвенето, умения разбира се и дисциплина. Тази година искам да дойда всички, които се чувстват кулинари, които живеят с идеята за готвене, имат страстта да се учат и показват, да напредват в кулинарията. Ще го направим заедно,“ обещава Виктор в призива си към бъдещите участници в предаването. „Който иска може да покаже уменията си, без значение дали си изкарва парите с продаване на храна или готви за приятели в къщи. Искам сърцати хора, които да застанат рамо до рамо с мен и да очароваме всички зрители. Да покажем, че в кулинарията има романтика, има страст и бъдеще!“