Красивата звезда от сериала „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева изоставя удобствата на градския живот, за да се отдаде на непознати предизвикателства във „Фермата“. Въпреки че няма личен опит с живота на село, актрисата смело влиза в риалити приключението, което стартира на 5 септември по bTV. Темата на шести сезон е „Пътят на една мечта“ - мотив, който ще вдъхнови зрители и участници да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

В следващите месеци Даяна ще работи в стопанството рамо до рамо с останалите участници и ще се бори за голямата награда от 100 000 лева. „Влизам във „Фермата“, защото искам да мога повече, да знам повече и да имам увереността, че мога да се справя с всичко сама“, казва 26-годишната актриса.



В момента Даяна е на кръстопът и търси себе си. Доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. „Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко“, казва Ханджиева.

Освен като самокритична млада жена, по време на кастингите на риалити шоуто Даяна се представила като искрен човек и смел играч, готов да се хвърли във всяка битка. „Не знам дали мога да спечеля „Фермата“, но искам да опитам. Харесвам много шоуто, защото то има висока стойност“, казва тя.