Няма и месец откакто Мара Отварачката се изфука с новата си чанта Fendi за близо 5000 лева, а сега и нейната майка гордо развя друг скъпарски аксесоар. Мама Данче се похвали с бяло-черен модел чанта от колекцията на Saint Laurent, чиято цена надхвърля 1600 долара, сочи проверка на HotNews.

С лъскавата придобивка на родителката си се похвали лично Мария. Тя публикува стори в Инстаграм с майка си, която си пие кафето в заведение и цъка на последен модел мобилен телефон. Акцентът до нея няма как да бъде пропуснат, а именно култовият модел чанта на Ив Сен Лоран - Teddy, който е от 2019-а година и се води унисекс. Заради изчерпаната му наличност, такъв аксесоар втора употреба върви почти същите пари като за нова, издават запознати с пазара на луксозни вещи. Г-жа Йорданка Кирова се е издокарала и с доста ексцентрични очила, които са в тон с чантата.

Най-вероятно чантата е подарък от Мария, която има нов богат любовник. Той я глезел по най-добрия начин и нямал нищо против да правят скъпи подаръци и на мама Данче, както обича да я нарича певицата.

При участието си във "ВИП Брадър" преди години, Мария не криеше, че обича да пазарува в бутика на Chanel с банкова карта без лимит. Това удоволствие й правел бившата й вече изгора Християн Гущеров, който докато тя пазарувала, пиел вино или шампанско в салона на бутика. "Моята схема е Милано-Париж-Рим. Ти си имаш твоя програма, даваш кеша или карта без лимито. Аз си знам магазините къде са, отделно те знаят след това в кои хотели да ми занесат покупките и после им се радваме с мъжа ми задружно. Воая! Не е нужно един мъж да се ангажира с женски работи", обобши Марчето преди време.

Ето и любимото ни видео с певицата от участието й във "ВИП Брадър"...