Треньорката Илияна Раева вече движи с охрана. Гардовете са пазарени от съпруга на Илияна – Наско Сираков.

Бившият футболист се притеснявал за сигурността на жена си след инцидент в началото на годината, когато бе откраднат джипът й. Оттогава треньорката ни по художествена гимнастика се придвижва навсякъде, съпровождана от охранител, който бди за сигурността й.

5 хиляди лева откуп на известни столични крадци е платил Сираков, за да върнат откраднатия джип на жена му. Тя остана без мощния си всъдеход в началото на февруари, след като автоапаши я издебнаха, докато пазарува, и го плячкосаха пред марков магазин в столичния квартал Драгалевци.

Основната вина за грабежа е била на личния шофьор на Илияна, който имал неблагоразумието да остави скъпия автомобил незаключен и с работещ двигател.

Часове след грабежа Сираков активирал всичките си възможни връзки, за да открие плячкосания джип на нежната си половинка.

След множество телефонни разговори негови приятели открили автокрадците, които посегнали на мерцедеса, и започнали преговори с тях.

Първоначално бандитите поискали 8 бона, но после склонили да върнат колата и за 5 хиляди. След инцидента бившият директор на „сините” решил да вземе по-сериозни мерки за безопасността на съпругата си и затова й наел охрана.