Наско Сираков отпразнува 50-годишния си юбилей с пищно тържество, което се състоя в столичен комплекс.

Куп знаменитости уважиха легендата на Левски Наско Сираков, като сред тях бяха Христо Стоичков, Гриша Ганчев, Борислав Михайлов, Стойчо Младенов, Даниел Боримиров, Николай Илиев, Димитър Иванков и много други популярни личности от различни сфери на спортния, обществен и културен живот.

Минути след като Любо Нейков и Христо Гърбов дадоха старт на тържеството, Наско Сираков взе микрофона и дръпна прочувствена реч. Най-успешният ръководител в историята на Левски благодари на всички близки и приятели, които са го уважили с присъствието си. Сираков благодари и на своите дъщери като заяви, че много ги обича.

И в края на речта, но не на последно място Сираков за пореден път засвидетелства любовта си към своята съпруга Илиана Раева: "Това е човекът, когото най-много обичам и на когото най-много дължа". Треньорката на националния ни отбор по художествена гимнастика не спря да обсипва с прегърдки и целувки рожденика, като двамата се забавляваха цяла вечер в присъствието на гостите си.

Близките на Сираков бяха подготвили специално торта за него, на която бяха изобразени Златен телец и златна рибка, пишат от bsport.bg.