Иван Христов се скъса от работа по втория сезон на „Фермата”, но пропусна партито на финала, на което бяха всички най-важни участници в риалитито на Би Ти Ви.

В екипа на шоуто не без основание шушукат, че май жена му Ирина не го е пуснала да празнува успешно завършения проект, научи HotArena.

Ирина Тенчева за първи път от години е отказала да бъде с благоверния си не само по време на партито, но и по време на работата по финалния епизод на негов проект.

От години в екранната двойка Иван Христов – Андрей Арнаудов имат традиция да работят с близките си хора и да бъдат с половинките си по време на финал на свой голям проект. Докато приятелката на Андрей – моделката Емануела Толева, бе плътно до любимия си и по подкрепяше, Иван не получи същото от своята съпруга.

Ирина отказа да отиде на снимачната площадка на селското риалити, изтъквайки като аргумент грижите, които има като многодетна майка. Зад гърба й обаче шушукат, че след като успя да отдели два месеца от живота си за участия във „ВИП Брадър”, е странно как не е могла да намери кой да гледа децата една-единствена вечер.



В допълнение към този пълен отказ да участва в делата на съпруга си, от които идва основната част от доходите в семейството, Ирина отсякла, че го иска вкъщи веднага след като предаването свърши. Той бил един от малкото хора в екипа, които не присъстваха на купона в клуб в центъра на София, ангажиран специално за събитието. В същото време Андрей и тук бе под ръка с половинката си Емануела, която не се отдели от него.

Много хора в екипа на „Фермата”, както и участниците в риалитито, едва сдържаха подигравателните коментари по адрес на продуцента, които напираха в главите им. Въпреки че не си позволиха открити шеги по негов адрес, повечето от тях вече гледат не него като на класически случай на мъж под чехъл, пише "Уикенд".