Експоловинката на Съквартиранта Цветелин – Ива, напусна Къщата на Big Brother Family, заедно с бившата любов на Ванеса – Светлин. Двамата бяха гости в „Шоуто на Иван и Андрей”, където разказаха защо са се навили да участват в шоуто.

Ива заяви, че е приела тайната мисия, за да може да разобличи пред всички свои познати какъв в действителност е Цветелин. По думите й досега семейството й я е укорявало, защото е напуснала бащата на детето си.

Чрез участието си в шоуто тя е искала да покаже истинската причина за раздялата им – неговата грубост и избухливост. „Позволих и на Ванеса да види какво й предстои оттук нататък с Цветелин”, заяви Ива. „В момента той се държи с нея така, както го правеше и с мен преди години.”

Светлин също сподели, че от престоя си в Big Brother Family е разбрал, че Ванеса не е човекът за него и именно по тази причина не е спал с нея. „Нямам чувства към нея”, заяви още голямата любов на ботевградчанката.

И Ива, и Светлин бяха доста изненадани, че Ванеса и Цветелин са от спасените двойки от елиминации. Те обаче единодушно заявиха, че зрителите са решили така, тъй като са искали да гледат сеир.

източник: "Блясък"