Ива Тодорова е поредният талант от четвъртия сезон на „Гласът на България“, който продължава успешно да се изявява на българската музикална сцена.

16-годишното момиче от София наскоро издаде първата си песен „Още време“, която вече има и свой видеоклип. Текстът и музиката на песента са авторски, като концепцията и реализацията на видеото са дело на Ива и нейното семейство. Нестандартната анимация в клипа е на баща й, пише signal.bg

„Още време“ е изцяло отражение на бунтарския дух на Ива и носи посланието й, че музиката, която се създава у нас, освен за слушане, трябва да бъде придружена и със смислени текстове, а българският език е прекрасно средство за това.

Ива Тодорова е един от емблематичните участници в четвъртия сезон на „Гласът на България“. Тя спечели журито и зрителите с дълбокия си и нестандартен глас и стана част от отбора на Поли Генова. Младото момиче беше на крачка от финалните концерти в шоуто, но остана в сърцата на всички със запомнящи изпълнения и като пример за младо момиче, преборило жестоката болест анорексия.