Иво Аръков проговори за отношенията си с Галена, след като миналата година слухове събраха актьора фолк дивата, видя Hotnews.bg. Причината бе клип към парчето й "100 живота", в който главна (злодейска) роля имаше водещия на „Мармалад“. Креватните ласки между двамата във филмчето даде повод да се заговори за истинска близост между двамата, но днес Аръков обясни, че е певицата е истинска професионалистка.

"Каквото и да кажа, би било малко, за да опиша Галена, защото тя е страхотен човек с прекрасно чувство за хумор и един от топ професионалистите в България. Възхищавам се на това, което прави и всеки път ме изненадва“, обясни Аръков от райския плаж в Камбоджа, където е с любимата си и Радост Драганова. Телевизионерът отказа да отговори на въпрос на фен как са се запознали с красавицата, но показа сочните й форми на плажа.

Актьорът сподели подробности за своята перфектна форма. В момента той е висок 184 метра и тежи 86 килограма. Най-лошият му спомен от Биг Брадър, в който участва преди близо седем години била липсата на храна.