От два дни цяла България се вълнува от историята за изневярата на праведния водещ от "Цената на истината", която разкри в. "Уикенд".

В сагата участниците са две видни личности: Витомир Саръиванов и PR-ката на Big Brother Family - Биляна Георгиева.

Витомир беше хванат в крачка от папараци на в-к "Уикенд". Бдителните фотографи заснеха как любовницата му върти орална любов в автомобила. Изневярата на българския Фродо е болезнена най-вече за семейството му - жена му и двете деца. Тя не е плод на мимолетен порив, а напротив - според наблюденията на колегите от "Уикенд" водещият всеки ден кръшка на жена си.

Хронологията: В понедленик, 28 юни, Витомир напуска офиса на Нова телевизия в 15.30ч. Журналистът паркира колата си на централна улица в квартал "Изток". Скоро в колата му е видяна да влиза чернокоса дама. Любовниците се награбили в страстна целувка, а след това са видяни да се отправят към междублоковото пространство. Там на воля задоволили нагоните си, след което Саръиванов върнал брюнетката на мястото, откъдето я взел. Срещата продължила около 30 мин.

На следващия ден схемата била същата само мястото на срещата се различавало, но пак била в квартал "Изток". Разследването на "Уикенд" показва, че на следващия ден те отново се награбили страстно в автомобила на Витомир.

На третия ден любовниците решили да напуснат пределите на столицата и се отправили към Витоша. Малко след Слънчевия завой водещият паркирал и награбил страстно държанката си. Страстта между двамата ескалирала и не след дълго лицето на Нова телевизия свалил панталона си, а любовницата му се навела, за да го задоволи орално. Актът продължил около 15 минути, след което Вито си сложил панталоните, а брюнетката забърса устата си и се облегна на седалката. Водещият се огледал и направил обратен завой към София.

Всички помним Вито като водещ на "Островът на изкушението" и "Цената на истината", където той разпъваше на кръст гостите си и винаги даваше за пример образцовото си семейство. Дори изтъкваше, че не би причинил такава болка на съпругата си. Това явно е била част от ролята на водещия, в която той така ни беше убедил, че всички му вярвахме.

Той е женен от 13 години за съученичката си Диляна, която преди това е имала връзка с Нико Тупарев, те имат две деца. Дали сега половинката му горчиво съжалява, че е оставила продуцента, заради неверния водещ?!!

Източник: