През 2004 г., стартира за първи път в България световното риалити предаване Big Brother, в което група непознати попадат за няколко месеца в уникална среда, напълно откъснати от реалността. Подобни предавания по онова време бяха напълно нови за родния ефир и приковаваха милиони пред екраните. Толкова ново и различно бе, че улиците буквално опустяваха през седмицата, когато се излъчваше нов епизод на "Биг Брадър". От няколко години шоуто вече не се излъчва в страната ни, но някои от участниците все още се помнят. 

17 години по-късно Гроши е все така усмихнат и гледащ на живота с розови очила. Само той си знае как се справя с трудностите, но сякаш е запазил винаги доброто си настроение и шегаджийски характер. Светлин Шевров, както е името на Гроши, днес се занимава с изработване на мебели в специализиран цех, а светската страна на живота отдавна я е забравил, макар да го виждаме на снимки с фолк дивата Луна. Припомняме, че именно Гроши бе първият изгонен от предаването, защото заедно с Найден се забърка в голям скандал. Днес обаче Светлин е отговорен мъж, вървящ по своя път и изпълняващ целите си.

Макар и много работлив и внимателен, Гроши все пак е запазил купонжийското в себе си и често споделя във Фейсбук снимки от различни партита и събирания с близки. Неговите виртуални приятели се забавляват с пиперливите му постове и снимки, но все пак някои неща не се променят за цял живот. Когато обаче работи, Гроши е стриктен и е известен като доста добър майстор, а колегите го хвалят, че не се държи като човек, който се е записал в историята на родната риалити телевизия. "Участието в "Биг Брадър" бе много важно за мен, макар че тогава бях много сдухан. Влиянието от това участие върху живота ми продължи около година, когато живеех от спечелените пари", каза преди години в интервю Гроши и добави, че в България риалити героите са станали прекалено много и затова да се живее на стари лаври не е добра идея.

източник:vbox7