С тлъста банкова сметка се похвали фолкпевицата Камелия.

След като вече няколко години се изявява като свободен електрон и избяга от редиците на "Пайнер", Ками печели много по-добре от големите звезди на Митко Димитров. Напук на очакванията, че ще затъне и дори ще прекрати кариерата си, изпълнителката се радва на все по-голям успех и препълнени чалготеки.

"Имам участия почти всяка вечер, за които сама определям тарифата си. Никой не взима половината от парите ми, не ми поставя правила и не съм длъжна да се отчитам. Големи звезди като Преслава и Галена не могат на малкия пръст да ми стъпят по чиста печалба" - отсича блондинката.



Камелия многократно е споделяла, че една от причините да си тръгне от "Пайнер" са именно правилата, които бившият й шеф й налагаше. За никого не е тайна, че от хилядарките, които взимат за участие певиците на музикалния бос, повече от половината отиват в неговия джоб.

Въпреки че вече няма общо с бившите си колежки, Ками все още се вълнува от работата им на сцената. Както "България Днес" първи писа, от години Камелия изпраща половинката си Цветин тайно по участията на Преслава, за да следи как протичат те. Огън момичето на лекия жанр се е изхитрила и не позволява да остане по-назад от хитовите чалга изпълнителки нито по популярност, нито по финансови облаги.