Последният шести лайф на "Като две капки вода" се оказа най-забавният досега, а с имитациите си участниците успяха да вдигнат публиката в залата на крака, а телевизионните зрители да се превиват от смях.

Победител за вечерта се оказа актьорът Дарин Ангелов, който трябваше да влезе в обувките на фолкпевицата Камелия. Макар да се получи забавно неговото представяне, всъщност беше много далеч от русата сексбомба. Но най-интересното дойде след официалната част, където гаврата с Камелия продължи на друго ниво.

Дарин бе обявен за победител и след финалните надписи на телевизора, пред гостите в залата той запя отново тоталния хит на Камелия "Луда по тебе". Този път той събу високите токчета и се качи на масата на журито, където въртеше ханша и определено създаваше настроение.

Феновете на лекия жанр и на самата Камелия са бесни на актьора за подигравката към любимката им. "Първо, нямаше нищо общо визуално с Камелия. И второ, Камелия не се държи по този пошъл начин. Може да е фолкпевица, но никога не е сядала в скута на някого докато пее, нито пък се качва да танцува по масите", коментират възмутени фенове. Самата изпълнителка също била обидена от видяното. Още повече, че лично самата тя сподели поста на Дарин преди лайва, за да може и нейната аудитория да следи имитацията.

Фолк певецът Галин също влезе в защита на Ками. "Защо почти всеки образ на фолк изпълнител в "Капките" трябва да е свързван с подигравка", се чуди изпълнителят на "Дилема". Той конкретно има предвид Дарин и пародията, в която превърна успешния хит на Камелия "Луда по тебе", който е любим не само на българите, но дори Новак Джокович и съотборниците му показаха как се забавляват на тази песен. "Аз съм бил на поне 10 участия на Камелия и никога не съм я видял да сяда в скута на някой", изригна Галин по отношение на Дарин, който дори не се опита да подходи сериозно към образа и го даде на развлечение за сметка в случая на Камелия и подигравка с нейното творчество.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galin (@galin_music)

Галин сподели кратко видео от концерт на Камелия, за да покаже как наистина се държи тя на сцената, което няма нищо общо с пошлостта, показана в последния лайф на шоуто. Точно такава пародия и подценяване на жанра и изпълнителя видяхме и при Руслан, който пък трябваше да имитира Кати и нейната "Пеперуда".