Актьорът Владимир Карамазов ще зарадва един от героите на фотографиите си с медал. Това разкри самият той, след като съобщи, че не е спечелил престижния конкурс на Smithsonian Magazine.

„Само да кажа, че не спечелихме. Но всъщност важното беше, че снимките ми стигнаха до финалите и ще си останат там докато конкурсът го има в годините. Постижението за мен е много голямо и се радвам. Може би малко тъжен е Юсуф, но с неговата снимка спечелих много други конкурси“, обясни звездата от „Дяволското гърло“ по повод снимката с малкото момче от село Кръстава в Родопите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@v.karamazov)

Актьорът обаче обещава, че ще зарадва Юсуф с награда. „Онзи ден спечелих златен медал от конкурса “PORTRAIT 2021 – ZAJECAR”. Ще изчакам медала да пристигне и ще му го занеса за спомен“, казва Карамазов.

„Благодаря на всички вас, че се запалихте и толкова активно гласувахте. Много хубаво ми стана, защото в такива моменти се вижда, че ако има нещо позитивно и хубавo, ние българите много бързо можем да се обединим. Благодаря ви още веднъж“, емоционален бе още актьорът.