Лили Иванова ще се движи през следващите няколко дни в компанията на десетима яки мъжаги.

Те обаче няма да имат право да говорят с нея и да я безпокоят по какъвто и да е начин. Мускулестите момчета са телохранители, наети от общината в Созопол, където естрадната икона ще пристигне, пише blife.bg.

Певицата е част от фестивала „Аполония", като ще закрие със свой концерт на 4 септември културното събитие. За безопасността на Лили ще бъдат взети най-добрите в бранша, а за престоя й специално ще бъде наета цяла къща в красивия курорт. Достъпът до Лили ще е силно ограничен, за да бъде спокойна Вечната Амбър, че никой няма да я безпокои по време на репетициите й.

Звездата се опасявала и от папараци, които по традиция дебнат наоколо.

„Сигурни сме, че няма за какво да се тревожи! Ще се отнасяме към нея така, както заслужава звезда от нейната категория и няма да пестим средства", коментират от общината.

От своя страна Лили решила да шашне публиката и гостите, като се появи с уникален тоалет на световноизвестния дизайнер Карл Лагерфелд, който облича Мадона и Лейди Гага.

Естрадната прима е единствената звезда у нас, която носи произведенията на изкуството с марката на големия модист.

Цената на цялостен ансамбъл, излязъл изпод молива му е около 10 хил. евро, които никога не са били проблем за певицата.

Примата пази в тайна визията, с която ще се появи на сцената и се знае само, че дрехата ще е в любимия й черен цвят, който носи на сцената от десетилетия.

Междувременно курортното градче вече се пука по шевовете от желаещи да присъстват на „Аполония", а цените на нощувките са станали тройни.

*Снимка: Булфото

Заглавна снимка: Булфото