Кубрат Пулев призна, че не се страхува толкова от противника на ринга, колкото от това, когато приятелката му Андреа срещне бездомно куче.

"Големи проблеми ми създава Андреа, като види някое изоставено или болно животно. Не ме е страх толкова от противника на ринга, там мога да се справя, но с любимата си не. Тя веднага спира, започва да го гали, тича да му купи храна", призна спортистът пред Кеворк Кеворкян.

"Наскоро имахме среща при президента. Да ни награди (бел.ред, за да даде отличия за спортисти). Нямах време да закъснявам. До блока видях едно куче с премазана лапичка и се замолих тя да не го зърне. Зърна го и още как. И вика карай ни в клиниката. Аз се дърпам, казвам президент, среща... тя кученцето, та кученцето. Извиках мои познати и тъкмо сме на коктейл при президента и тя ми звъни. И разказва - едва го натоварихме в джипа, оказа се много зле ранено, докторът обаче му спаси крачето. Такава си е тя. Направо ме е страх да ходя по улиците с нея", каза още Кобрата.

Андреа допълни, че после взела кучето от клиниката и го занесла при вилата при своя баща, като от време на време ходи да го наглежда, цитира lifetsyle.bg.