Меган Маркъл – бивша актриса, настояща принцеса, бъдеща майка и жена, която винаги е показвала добър и изискан вкус. А откакто официално стана част от кралското семейство, тя проявява типичната за зодията си суета, която надхвърля разумните финансови граници.

Според източници тя се облича много по-скъпо от Кейт Мидълтън, както и от много други кралски дами по света. Какво да се прави, Лъвовете обичат скъпото. Предполагаме, че и вие сте любопитни да надникнем в съкровищницата на Меган и да разберем кой е най-ценният артикул в колекцията ѝ от дизайнерски шедьоври. Този път ще прескочим тоалетите и ще се съсредоточим върху любимия женски аксесоар – чантите.

И най-скъпата чанта на Меган е... Чантата Fendi, с която херцогинята се появи на официална среща с ирландския президент Майкъл Хигинс и съпругата му Сабина Койн през юли. Моделът е Peekaboo Essentials и е класическа, изискана, черна чанта, която всяка дама трябва да притежава. Аксесоарът е на стойност 3 850 лири и бе съчетан с изискана сива рокля и класически черни токчета.

А най-евтината чанта на Меган е този симпатичен клъч J.Crew, изработен от ратан. Той е закупен на скромната цена от 70 лири. Видяхме го в ръцете на Меган през юли по време на благотворителния поло мач. Херцогинята го бе съчетала с чудесна дънкова рокля.

Източник: Woman.bg