Ето това е покана! Коцето кани Новак Джокович в София на купон! "Чакаме те пак да си купонясваме, брате! Вратите на дискотеката са винаги отворени за теб!", изригна Константин в социалните мрежи и пусна снимка на Новак Джокович. В момента медиите по целия свят се опитват да убедят публиката, че най-важното и интересно нещо на света е един сърбин и тестовете му от секрета от носа. Но драмата, да се надяваме, вече приключи със завръщането на Джокера в съседна Сърбия. А Белград "ей го, де е"! За няколко часа и само една граница шампионът тенисист може да е в София при Коцето.

Или пък може да навести Камелия! Именно в Австралия след победа през януари 2020 Джокович запя с пълно гърло нейния турбо ретро хит "Луда по тебе", а съотборниците му отвориха шампанско в съблекалнята. "Само България!", "Поздрав за българите, нашите братя", скандираха сърбите от съблекалнята, припомня "България Днес". Камелия се трогна и на свой ред честити победата на Джокович в кратко обръщение на сръбски.

Междувременно у нас не само Коцето и Камелия тачат Джокович - сценаристите на Слави спретнаха песен-протест именно по мелодията на любимата на Джокера "Луда по тебе", а текстът е насочен срещу действията на австралийското правителство, което напоследък флиртува с диктатурата. Ето и част от текста:

"Лудият Ноле ги побеждава,

печели той балканска слава!

Лудият Ноле ще ги финтира

и няма да се ваксинира!

С плескавица и крушова ракия

и Омикрон и Делта ще убия,

а Новак Джокович е с корона,

защото е Балкански крал."