Водещата на „Тази събота и неделя“ Алекс Кръстева обяви в предаването, което води, че се е сгодила. „През коледните празници бях в София. Вкъщи, където обаче ме чакаше годежен пръстен. Сгодих се за най-прекрасния мъж на света, разбира се. Как точно ми предложи няма да ви кажа сега, а друг път, защото това е наш личен момент. Беше много вълнуващо! Имаше сълзи, сополи... Не беше очаквано.

В началото помислих, че в кутийката има обеци. Беше прекрасно и ще има лятна сватба през август“ – сподели водещата в студиото на bTV. Според публикации в медиите, къдрокосата тв водеща не обича да говори за личния си живот. На малцина е известен фактът, че тя крие тежък развод. През 2012 година красавицата сключила брак с колега. По това време тя все още се изявяваше като репортерка. Запознати споделят, че сватбата на Алекс била приказна. 

Тя и бившият й съпруг Калин Щерев, който работи като фотограф на хонорар в бТВ, сключили брак край брега на морето. Но всичко приключило заради друга жена. Калин почти не се прибирал у дома заради работата си. Много рядко отпускът му съвпадал с този на Алекс Кръстева и постепенно двамата се отдалечили един от друг.

снимки: инстаграм bTV и алекс кръстева