Кристияна и Массимо Леоманни бяха първото семейство, което напусна Къщата на Big Brother Family, при това по собствено желание. В първата вечер на риалитито двамата получиха от водещия Ники Кънчев заплата в размер на 2500 лева, които трябваше да им стигнат за един месец.

Богаташите обаче помислиха, че това са парите им за една седмица и решиха да излязат от Къщата, тъй като по думите им не знаят как да живеят с толкова малка сума. Италианецът, който беше погълнал солидно количество алкохол, веднага отпраши към Варна, където се закани да профука 20 000 евро в някое казино. Половинката му Кристияна пък остана в София. Ето какво сподели тя пред bliasak.bg:

- Кристияна, какво стана, след като излязохте от Къщата?


- Случи се това, че Массимо беше много афектиран от ситуацията в Къщата и искаше да излезне във всеки момент. Под влияние и на малко алкохол той си става агресивен. Държа се много арогантно с всички, включително с мен и детето, и каза, че ако не тръгнем веднага с него, той ни оставя и каквото искаме, това да правим. Избор нямаше, беше един единствен. Но след излизането имахме избор дали да тръгнем с него, или с екипа. И поради това, че аз исках спокойствието на моята дъщеря, предпочетох да тръгна с екипа, за да не слушат нашите скандали и разправии.

- А Массимо какво направи?


- Ники Николов (б.р. – продуцент) ме попита дали искам да остана сама в колата и него да го преместят в друга кола. И аз предпочетох да се разделим. Това се случва постоянно, така че не е нещо ново. Това е нещо нормално за него, когато е в това си състояние, което за мен не е нормално. Човек, ако не може да понася алкохол, по-добре да не пие. А той не може да престане с това. Всичко съм опитвала. Казвала съм му, че това при него е болестно състояние, защото той не прави нищо друго, освен да ходи с приятели в Швейцария, да пият и да се черпят.

- Логично е да си зададем въпроса защо си с този човек? Заради парите ли?


- Не, аз парите ги имам абсолютно и ще мога да се оправя и без него, защото имам нещо зад гърба си. Аз съм с него, защото не искам детето ми да остава без баща, първо, и второ - защото между мен и него има някаква много странна химия. Не го харесвам в тези негови състояния и знам, че той никога няма да се откаже. Знам, че той никога няма да изпълни моите желания. Знам, че никога няма да престане да крещи, това си е характер, но просто химията между нас е много силна. Сексуално си допадаме страшно много и аз просто друг мъж не мога да харесам. Опитвала съм се, разделяла съм се с него. Последно бяхме разделени осем месеца.

- Как се запознахте с Массимо?

- Запознахме се в един бар в Цюрих. Излизахме с мои приятелки там всеки петък и събота. Ние излизахме навън, тръгвахме към входа на заведението, а той тъкмо си плащаше сметката и аз, излизайки, му откраднах парите. Той тръгна да ме гони и ми каза „Върни ми парите! Аз не съм швейцарец, аз съм италианец - ще те убия!”

- В този момент какво чувстваш към него – разочарована ли си, сърдита ли си, обидена ли си?

- Всичко накуп, защото ми е ясно, че той го направи заради детето, защото не изгасяха лампите, когато тя трябваше да спи. Но начинът не е този - да блъска и да крещи, и да нагрубява хората. Защото когато един човек ти каже, че ще направи това, което е обещал, защото Биг Брадър обеща, че ще загася осветлението, когато детето отива да спи... Идругите родители много се ядосаха. Много неприятно беше с това осветление. Той трябваше да се успокои просто. А той продължи и това адски много ме депресира, защото това е всеки път. Не само към Биг Брадър, а и към мен така се отнася. Просто не спира да крещи, не спира, не спира!

- Посягал ли ти е някога?

- Да, посягал ми е. Посягал е да ме души. Чупил е хиляди мои неща. Хвърлял е телевизори, гардероби, легла през балкона...

- А удрял ли те е?

- Ми то е едно и също. Дали ще ме удари, дали ще ме души...

- Какви бяха отношенията ви с останалите Съквартиранти, докато бяхте в Къщата?

- Много харесах Корнелия и Христо. Много ми допаднаха. И Веселин и Ели също ми харесаха. Другото семейство - Боян и Боряна ли беше, не мога да помня имена, странно, че и толкова съм запомнила, нали съм силиконова кукла, ха-ха!

- А кои най-много те дразнеха?

- Циганката.

- Коя, Анджелика ли?

- Да. Ужасно много ме дразнеше, защото си беше сложила една маска, аз не понасям хора с маски. Такива хора, с такива възможности за каквато тя се представяше, да тръгне с цялата турска кинкалерия отгоре си и с очуканите токчета, да си сменя ботушите през пет минути... За такава, за каквато се представяше, трябваше да бъда облечена перфектно, да има перфектен грим, а тя беше просто ... една кинкалерия!

- Държанието й към теб или към Массимо те провокира?

- Последният ден ме провокира. Каза ми да не се притеснявам, защото тя моя мъж няма да го вземе. Това би било най-малкото, аз бих й го подарила, ха-ха!

- А тя искаше ли го?

- Не зная и не ме е интересувало. Честно, ако го беше поискала, щях да й го подаря. Но той ненавижда такива жени, така че това не е негов тип жена. Той обича по-класни жени. Докато тя е просто един брутален кич, а и такава за каквато се представя – не е. Тя не познава нито дрехи, нито обувки, нито вина, нито храна. Човек, който е постоянно в такава среда, в каквато тя се представя, не би ял никога телешки салам. Докато тя се хранеше с кренвирши, горчица и телешки салам.

- Какво ти направи впечатление в отношенията на двойките?

- Ами, честно казано, другите двойки не съм ги гледала, но имаше странни двойки. Например тези, не им помня имената – тя беше танцьорка, а пък той бил задлъжнял (б.р. - Елеонора и Давид Качанови). Много са ми странни. Тя наистина е красиво момиче, а той... Не трябва така да се говори за хората, но е отвратителен просто.

- Според теб семействата, които влязоха вътре, типично български семейства ли са?

- Не, не. Извадката за българското семейство са тези семейства, които ви цитирах – Корнелия и Христо.

- Те ли са най-истинското българско семейство в Къщата?

- Те са едно нормално, хубаво, сплотено българско смейство. Докато другият тип, тези – ромите, въобще ги изключвам, те са някакъв парадокс. Другата вече крайност са тези семейства, не мога да ги цитирам как се казват – танцьорката и онзи другия. Те също мисля, че не са нормални.

- Массимо каза, че само за ден харчи 2500 лева. Ти с колко най-малко си разполагала за седмица?

- Имала съм моменти, когато не съм имала никакви средства, но за моя голяма радост са били малко и кратки. Минимумът, с който съм разполагала като много малка, е стотина лева на седмица примерно. Не искам да звучи грозно, но когато аз бях в Швейцария и когато се запознах с Массимо, аз същевременно работех.

В Цюрих Массимо си имаше отделен апартамент, аз живеех в студио, но то беше на най-хубавото място в Цюрих - в центъра, където наемите са просто главозамайващи. Работех и в Милано, и в Цюрих едновременно и съм разполагала с огромни суми. В Милано най-много съм харчила 50 000 евра за един шопинг. Като изляза да си пазарувам, аз не излизам ей така, защото отдавна съм минала периода за шопинг терапия и това вече не ми действа. Но съм имала периоди, в които излизам и си купувам много неща, за които не съм излязла. Аз имам неща, на които още им висят етикетите.

- Откакто влезе в къщата за теб се носят много слухове. Един от тях глас, че си работила като проститутка в Италия.

- Никога не съм работила в Италия. Визитите ми в Италия са били за по един ден за снимки. Нищо повече. За всяка жена, която има престой в Италия, Швейцария и в която и да е друга държава, говорят, че тя е била проститутка, танцьорка, каква ли не.

- От тук нататък какво ти предстои? Какво мислиш да правиш?

- Единственото, което искам в момента, е да се успокоя и като се върна във Варна вече ще си подредя нещата. Аз имам магазини, които отдавам под наем и в момента не съм започнала никакъв собствен бизнес заради тази криза. Наемите, които взимам, са ми достатъчни. Массимо също ми изпраща. И парите са ми достатъчно засега, но ще мисля какъв бизнес искам да направя.

- А оставяш ли си една вратичка в личния живот, например ако срещнеш някой друг?

- Честно казано, ще бъде интересно, Никой не знае какво ще му се случи утре. А да се влюбиш е най-хубавото чувство. Защото аз мисля, че нашата връзка с Массимо вече е доста изхабена.