Къци Вапцаров, който постоянно пропагандира вегетарианството и здравословния начин на живот, се оказа любител на месото, и то на най-вредното - пържените и панирани пържоли.

Шоуменът бе забелязан от репортер да лапа мазни и тежки месаци в елитен столичен ресторант, пише ''Всеки ден''.

Панираното си ястие той поля с бира, а гарнитура му бяха намачкани картофи. Въпреки че през целия изминал сезон на „ВИП Брадър" зрителите се наслушаха на проповедите на Къцамун, както го нарече Фънки, че трябва да се спазва чистота на тялото и на духа, като се консумира само постна и сурова храна, истината за менюто на участника в „Като две капки вода" се оказа напълно различна.

Къци обичал да си похапва доста обилно, а през последните седмици, откакто сваля кила в „Като две капки вода", гледал редовно да си замезва с месце. Той наистина се отдал на пост и молитва за две години, но суровоядството и въздържанието му омръзнали. В крайна сметка Вапцаров се отдал на любовта към разнообразната и калорична храна и не се свенил да си поръчва риба и мръвки дори по време на християнските пости.

„Страшен лицемер е, как може да е толкова голям измамник - уж казва на всички как трябва да карат само на салати, а в същото време лапа панирани късчета", коментират познати на Вапцаров, пише ''Всеки ден''.