ЛиЛана и друг път е споменавала, че тъгува по безгрижните детски дни.

Сега изпълнителката все по-често си спомня за времето, когато вместо мобилните телефони и интернет е имало само игри на детската площадка.

"Аз съм сред поколенията израснали на улицата, без мобилни телефони. Мои приятели бяха истински лица или в най-лошия случай плюшените Том и Джери и Пинко Розовата Пантера. Имах около десетина приятели и когато се ядосвах - плачех. Днес те са мои Face приятели", споделя ЛиЛана за миналото си.

Днес певицата чувства, че "всяка моя стъпка е следена, всяка моя покупка е манипулирана, всеки мой приятел е непознат, а сълзите ми текат по-трудно"

"Чудя се защо се наблюдава като цяло една притъпеност на истинските и най-хубави човешки емоции. Те просто са резултат от възможността ни да се приспособяваме към новия "Onlife-Style""

Сега според нея новите лица на душите са статусите във Facebook.

"Никога не съм имала толкова много приятели и не съм била толкова like-вана. Това ми харесва, дори понякога води до особена възбуда. След като свърша във Facebook осъзнавам, че не това е моето място и че не това съм аз и моите истински емоции, с който съм израснала"

Чаровната певица се страхува, че е част от това ново, зависимо от Интернет поколение, пишат от blife.bg.

"Страх ме е, че съм доброволно част от това, но в същото време виждам загуби от това да не съм. Докато учих в Лондон си бях изтрила Facebook профила и странно, но оцелях и живях съвсем нормално, колкото и да ми се чудеха моите "приятели". Е сега пак съм в играта, но докога ли?", пита се ЛиЛана.