Камелия твърде лицемерно заяви в интервю, че трудно си сваля дрехите. Певицата, известна с голите си снимки не само в списание, но и в социалните мрежи не била като останалите си колежки, които лесно свалят дрехите, обяви самата тя пред Нова телевизия. Hotnews.bg не може да преброи голите фотосесии на огън момичето, но е категоричен, че чак сериозна трудност Камелия не изпитва, защото тя позира топлес с повод и без повод.

Дори в студиото на Лора Крумова тя беше без сутиен, а преди години непрекъснато се печеше гола и щедро показваше свои снимки на всички фенове. "Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена. Веднъж излязох по лепенки на сцената. Блестяха в розови и жълто с едни кръстчета.

Беше шок за всички, освен за мен. Балетът си сбърка стъпките и продуцентът ми каза: "Уби ги всички". Тя не пее на плейбек през последните 15 години. "Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието", разкри Камелия.