Фолк певицата Лияна възвърна режима си на пътувания и се похвали, че в момента е в италианския град Мерано. "Събудете се с усмивка. Мечтайте, дерзайте, обичайте, молете се, вярвайте", написа към последователите си брюнетката, която е на крилеет на любовта с виден столичен адвокат, с който според слуховете вече са минали под венчилото.

Откакто е с него, Лияна обиколи всевъзможни кътчета на земното кълбо. За последно беше и във Виена, а далечните дестинации, като Малдивите са нещо обичайно за красавицата.

От няколко дни Лияна се отбелязва с красиви снимки от Северна Италия, а на една от тях я виждаме в ултра къса рокличка в розово, която с един замах на ръката й, буквално ви показва всичко. Изпълнителката на "Каменно сърце" може да се похвали с едно от най-изяшните тела в попфолка, а за моделските й крака може да завиди всяка начинаеща в модата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liyana (@liyana_original)

Откакто откри новата любов в живота си, Лияна трайно замрази музикалните си участия. Но пък през октомври миналата година издаде нов видеоклип към песента "Изхвърли ме". Парчето набра над милион гледания в YouTube, но не успя да се наложи като хит. Затова пък ни подсеща, че красавицата не се е отказала напълно от певческата си кариера.