Познават я като разглезеното богаташко момиче, което се отнася надменно и с презрение към околните.

Но такава всъщност е Алекс от „Стъклен дом", пише lifestyle.bg. Истинската Луиза е съвсем различна. Тя е очарователна по начин, който те кара да я харесаш още от първия миг. Усмивката не слиза от лицето й, а лекотата с която комуникира, бързо скъсява дистанцията.

20-годишната Луиза е успешен модел и студентка в НАТФИЗ. Но не е просто поредното младо момиче, което пробива с красотата си. Тя е умна, необременена от клюките по неин адрес и много скромна...

- Как вървят снимките на „Стъклен дом"?
- Снимките вървят много добре, може би по-добре от първия сезон, защото вече се познаваме повече или по някаква друга причина.

-Ще ни издадеш ли нещо за героинята си. Как се развива тя по-нататък в сериала?
-На моята героиня и се случват доста интересни неща, които публиката не е очаквала да види. Мисля, че сега тези, които не са симпатизирали на Александра, защото е надута и прочие, ще бъдат очаровани от нея. И все пак да не забравяме, че вълкът козината си мени, но нрава не.

- Какво най-много мразиш в нея и какво харесваш?
- Няма нещо, което да мразя в Алекс, тя е просто тинейджърка, която не знае много къде се намира и за добро или за лошо е свикнала винаги да получава това, което иска.

- С кои актьори от сериала станахте приятели и в живота?
- Сближих се най-вече с младите актьори Явор, Радина и Бойко, но няма някой от другите, с който да не сме в приятелски отношения. Просто екипът е страхотен и всичко е наред.



- По цял ден работиш с Явор. Лесно ли се работи с човек, когото обичаш и работата не пречи ли на отношенията ви?
- Когато разграничаваш работата от личния си живот, което аз правя, няма защо да се появят трудности. На терена ние сме колеги, извън него - гаджета.

- Той ли е най-сериозният ти приятел досега? С какво успя да те плени?
- Както казах, не смесвам работата с личния си живот, за това не смятам да разказвам за връзките си и за интимните си отношения с Явор.

- Как прекарахте лятото? Успяхте ли да си починете?
- Лятото беше страхотно, наистина! Успях да си почина много добре, а също и доста се позабавлявах. Имах нужда да се отделя за малко от сериала и от НАТФИЗ, защото цяла година програмата беше ужасно натоварена и през това лято успях да се видя с всичките си приятели и с цялото си семейство. Сега заредена с нови сили, започвам отново да работя и да уча.

- Беше казала, че искаш да станеш адвокат, кога разбра, че искаш да станеш актриса?
- Винаги съм искала да съм актриса някъде в себе си, но родителите ми виждаха друг потенциал в мен. Бях отлична ученичка и те бяха сигурни, че аз трябва да кандидатствам медицина или право и така, когато бях по-малка се доверих до такава степен на тази идея, че започнах да я искам.

С течение на годините разбирах, че мога да стана адвокат, но не и че го исках, за това спрях да слушам чуждото мнение и се насочих към актьорството.



- Коя е ролята, за която мечтаеш?
- Нямам мечтана роля. По-скоро искам да получавам роли, които нямат нищо общо с мен, т.е. иска ми се да играя по-трудни неща, такива които да ме изкарват извън кожата ми, да ме предизвикват и провокират. Естествено не говоря за телевизията, а за театъра и киното. Все още съм много млада и се надявам, че тепърва има какво да ми се случва в професионален план.

- Майка ти Ивет (собственичката на модна агенция Ивет Фешън - б.р.) одобрява ли това, което правиш?
- Мама първоначално не беше съгласна с моето желание да съм актриса, но след като бях приета в НАТФИЗ и тя видя колко се радвам, нямаше как да не застане зад мен и да ме подкрепи, а когато ме избраха и за сериала вече се радваше, че не съм я послушала по-рано.

- Какви съвети в професионален план ти дава тя?
- Мама е най-добрата ми приятелка, ние с нея имаме по- различни отношения от майка-дъщеря. Тя никога не ме заставя да направя нещо, а винаги само ми дава съвети и ме оставя да реша сама как да постъпя.

Често, но не винаги, когато не я послушам, правя грешки, но според мен трябва да грешиш понякога - полезно е. Напоследък забелязвам, че съм започнала да се вслушвам много повече и това ми помага.

- По какво искаш да приличаш на нея и какво вече си взела от нея?
- Много искам да съм спокойна и уравновесена като нея. Аз съм ужасно импулсивна и чувствителна, което понякога ми изиграва лоша шега, а мама никога не се ядосва, преди да е помислила, поговорила за проблема и мисля, че това е страхотно качество.

Моят характер и външният ми вид са изцяло копие на тате, освен бялата кожа, която е на мама. С тате сме като две капки вода, но той е с 23 години по-голям и е мъж.



- Ти отвя „фолк дивите" като беше избрана за най-сексапилната българка от родното издание на "Максим", промени ли това начина, по който хората започнаха да гледат на теб?
- Не, нищо не се е променило откакто съм най-секси българка според МАКСИМ. Аз дори доста се изненадах като разбрах, но е приятно да ти дадат такава титла.

- Винаги изглеждаш прекрасно, как поддържаш фигурата си? Каква е твоята формула за красота?
- Няма нещо специално, с което се занимавам, за да поддържам фигурата си. Начинът ми на живот е доста динамичен, не спирам да се движа, а в НАТФИЗ имам часове по акробатика, класически балет, сценични движения и много други.

Това е достатъчно, за да си в добра форма. Колкото ми е възможно се храня здравословно. Гледам да не пия много газирано, да не ям чипсове, пържени храни, но в крайна сметка ако ми се дояде нещо такова не се лишавам.

- Напоследък отслабна много и това даде повод за злонамерени клюки. Как гледаш на тези нападки?
- В интерес на истината не съм свалила нито килограм за последната една година и не смятам изобщо да обръщам внимание на глупостите, които някой си измисля по мой адрес.

- Това ли е най-болезнената клюка по твой адрес?
- Не, никак не е болезнено, защото никак не ме интересува. Радвам се, че се занимават с мен, пишат... няма нищо лошо, аз за себе си знам, че съм в един много щастлив период от живота си и съм в прекрасно здраве, пожелавам го и на тях.



- Вече си успяла, а си толкова млада, как го постигна?
- Случайно. Просто се явих на поредния кастинг и ме избраха, ако говорим за "Стъклен дом". Като актриса не мога да кажа, че съм успяла, а че имам успешно начало. Успяла се чувствам в модния бизнес, защото никога не съм искала повече от това, което съм постигнала, а според мен то е много.

За петте години, в които се занимавах активно с мода обиколих Азия и част от Европа, снимах световни кампании, в България снимах за всички престижни списания и за не малко български марки.

Имам над 15 ТВ реклами и клипове зад гърба си и понеже, не съм искала нищо повече от тази професия, смятам, че съм успяла, но като актриса искам да постигна много, много повече и си пожелавам някой ден да се почувствам успяла.

- Смяташ ли, че е трудно на младите хора да се реализират в България?
- Да, за съжаление младите хора в България много трудно намират реализация по специалността си и това често ги кара да я търсят в чужбина. Специално за младите актьори е кошмар, когато излязат от НАТФИЗ, а и положението в страната сега е такова, че е още по-трудно да се намери работа.

На никой вече не му пука за културата, най-малко на управниците, което е много жалко... виждате, затварят се театри, съкращават се с много бюджетите на ВУЗ-овете...

Държавата не мисли за бъдещето си, което сега сме ние, младите. Всичко е толкова трудно и гадно, че не ми се говори. На всички млади пожелавам успех и късмет, защото явно друго няма да им помогне.