Със заплахи се нахвърли писателката Ваня Щерева върху поп-фолк иконата Азис заради силна музика. „Може ли да ви помоля малко по-тихо да се държите?“, попита го тя със заядлив тон, а ромският славей и отвърна с груб отказ.

Тази драма обаче не е част от действителността, в която двамата са близки приятели. Вместо това е резултат от последното съвместно видео на звездите в платформата TikTok – своеобразен римейк на сцена от филма на Камен Донев "Уют" с Албена Колева и Бойка Велкова. Това сподели самата Щерева в Инстаграм и разказа на последователите си малко повече за историята около заснемането му.

„Тази нощ, в 4:30 ми пиука Вайбър. Азис ми изпраща клипче от TikTok с коментар: "Умрях". Веднага разпознавам сцената от филма на Камен Донев "Уют" с Албена Колева и Бойка Велкова. Хайде да го направим, казва. Хайде. Ти коя си избираш? Селянката, разбира се. Е, добре, тогава аз взимам Бойка. Взимай я! - снизходително проявява щедрост той - нали, все едно по-хубавата роля ми дава. Разбираме се да поспим и като се събудим да снимаме. Сами, вика, ще се снимаме. Перфекционистът в мен обаче не може да допусне да сме само в близки планове, и веднага организира оператор - милото Али, недоспало след новогодишни подвизи, идва веднага. Междувременно звъня и на Диана Добрева: „Дианко, идвай да режисираш“. Тя: „О, Ванко, аз ще дойда и ще почна да правя високо изкуство и ще ви прецакам хубавата идея“. Колко елегантен отказ. Вместо "Дистанцирам се от вашите простотии"! Та, така, добре, че беше Алена Вергова, която знае как се прави и асистенцията на една приятелка на Васил, за да имаме ужасно приятна сутрин.“, написа тя в Инстаграм.