Една от най-красивите двойки в романтичното екшън предаване „Един за друг“ Тина и Миро успяха да стигнат до рая за влюбените Малдиви. 

Младото семейство вече няколко дни се е отдало на ласки под парещите слънчеви лъчи в атол на островната държава, от където споделят емоциите си със своите последователи в Инстаграм. Те са се отбелязали от петзвезден комплекс, в който цените на престоя не са за всеки джоб, а по Коледа и Нова година комплексите в Индийския океан налагат допълнителни надценки, пише LifeOnline.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@tina.atanasovaa)

По всичко личи, че двамата влюбени са се отдали на себе си и се наслаждават на богата закуска в басейна, ослепително бели плажове, гмуркане в кораловия риф и романтични вечери запълват времето на младоженците Тина и Миро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@tina.atanasovaa)

"Когато живееш в рая, закуската ви изглежда така, само океан, пясък и любов" пишат Тина и Станимир в общия си профил в социалната мрежа под тази снимка.

Влюбените гълъбчета от четири години живеят във Великобритания и след състезанието отново се завърнаха там. Въпреки крехката си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Ревността не им е чужда, а страстта им е да пътуват. След годежа в две действия и предложение за брак в Париж, двамата вдигаха разкошна лятна сватба на морския бряг. Сред гостите присъстваха и някои от новите им семейни приятели от играта „Един за друг“.