Изминаха близо три месеца от нелепата смърт на младия и талантлив изпълнител Денис Теофиков. Момчето ни напусна едва на 21 години и остави куп въпроси за кончината си.

Неговата последна връзка с плейбойката Алекса Ангелова постави феновете му на двата полюса. Болшинството я критикуваха, че след загубата, напористата мадама не спира да бълва тяхни общи снимки и любовни излияния по адрес на отишлия си без време изпълнител. Навярно поради тази причина силиконката се укроти и видимо замлъкна в социалната мрежа с изключение на няколко по-разголени фотосесии, което също не беше подминато от злите езици.

С днешна дата обаче Алекса пак влезе в полезрението с излияние. Ето какво сподели в Инстаграм профила си тя: "Но душата няма култура. Душата няма национална принадлежност. Душата няма цвят, акцент и начин на живот. Душата е вечна. Тя е една. И когато сърцето изживява своите мигове на истина и на скръб, душата не може да бъде усмирена". Посланието й беше придружено с черно-бяла снимка, на която се акцентира и на завоалираната голота на гримьорката.