Мисис България Маги Желязкова стана здравен репортер на сутрешното шоу "Преди обед", след като дълги години се изявяваше като студийна тв водеща.

"Репортерството ми се струва много по-трудно от воденето в студиото", споделя темпераментната брюнетка.

Тя не крие, че мъжът й печели добре и тя може спокойно да си седи вкъщи и да се грижи единствено за красотата си. Предпочита обаче да е човек със собствена професия и да печели свои пари, пише blitz.bg.

Всичките й ангажименти обаче задължително приключват до четири и половина следобед, когато взема сина си Бобо от училище.

Маги не може да се нахвали с интелигентността на детето си. Малкият никога не си лягал, преди да чуе късните новини и особено изкъсо следял казуса Кадафи.

"Той знае всички политици, интересуваше се от изборите. Питаше защо не може да гласува, след като знае за кого - защото следеше дебатите. Ето, това е моят син на 10 години. И аз съм щастлива, че имам такова дете. Той не е дете, той е голям човек... Защото е гледан като голям човек, не е гледан като дете", не може да се нахвали Желязкова.

Понякога обаче Бобо проявявал и инат, с който просто я изкарвал от нерви. Маги обаче не може да забрави собственото си детство, когато просто влудявала родителката си с опакия си характер. Днес майка й често казвала: "Затваряла съм се в тоалетната и съм си скубала косата, за да не те ударя. Ти беше животно. Изкарваше ме извън нерви. Толкова си опърничава и каквото си наумиш, го правиш".

Освен инат буйнокосата брюнетка имала и бизнеснюх още от малка. Когато била ученичка, шиела гоблени и ги продавала, за да си осигури джобните. Детската й мечта била да стане лекар, но после се увлякла по модата и шоубизнеса, омъжила се и родила.

Тя се радва, че като здравен репортер има възможност да възстанови досега с медицината, която така й не станала нейна професия.