Наследницата на Певицата прекарвала по-голямата част от времето си със своята баба, сподели Анелия.

''С майка ми живеем заедно, тя ми помага във всяко едно отношение и няма как да не сме близки.Грижи се за дъщеря ми, помага й за всичко свързано с учебния материал'', разказва певицата.

Тя смята, че най-важните неща, които трябва да дава на Ивон като нейна майка са любов и възпитание, а за останалото спокойно може да се довери на бабата. ''Аз гледам да съм до дъщеря си в емоционален план и да изграждам ценностна система, защото нямам физическа възможност и време да й помагам с уроците'', добавя още блондинката.

В момента Анелия е затрупана от професионални ангажименти. И макара да жъне все по-големи успехи на сцената, звездата признава, че близките й не я засипват със суперлативи, пише сп. Блясък.

Майката на Анелия се разплакана промоцията на новия й албум ''Игри за напреднали'', но въпреки това била пвстелива в хвалбите към дъщеря си. ''Ако трябва да бъда откровена, тя е критична във всяко едно отношение. От малка винаги е изисквала прекалено много от мен, След промоцията ми каза, че когато съм на сцената ставам друг човек.

Тя ме познава на 100% и знае всеки мой недостатък и всяка моя положителна страна'' откровена е Анелия.