Завист и евтино противоборство сред част от топ готвачите у нас не съществува, доказа шеф Иван Манчев, който публично подкрепи своя приятел Андре Токев. Той бе заловен да шофира пиян и вчера публично се извини за постъпката си, а веднага след това получи едно рамо и от властелина на „Кошмари в кухнята“. Двамата се преки конкуренти в двете части телевизии, но това не пречи да добрите им отношения. Манчев, който по принцип избягва социалните мрежи, пусна дълго писмо в защита на колегата си.

Фенове на кулинарните риалити се зачудиха обаче защо по въпроса вече повече от седмица мълчат колегите на Токев шеф Силвена Роу и шеф Петър Михалчев от предаването „Мастършеф“. Готвачката е в Дубай, но със сигурност е чула за инцидента, а присъствието й във Фейсбук и инстаграм е всекидневно, но въпреки това призив в защита на Токев няма. Михалчев пък участва в състезание, но не намери време да каже пред обществото две думи за колегата си.

Ето и цялото изявление на Манчев, на когото Hotnews.bg изказва искреното си възхищение:“ Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев, който познавам над 20 години, искам да споделя, че случилото се при него не е практика, а изключение. За Андре мога да кажа, че е професионалист, немски възпитаник, изключително дисциплиниран и работохолик, като в същото време винаги е показвал умение да работи с хора от различни сфери.

В работата си винаги е проявявал отговорност и търпение, за да постигне нужните резултати. Ще завърша с това, че осъзнавам изключително сериозността на случилото се, като желанието ми е единствено да споделя личното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно приятелство и работата ни заедно.".