Оказа се, че участничките в риалитито "Фермер търси жена" са всъщност платени манекенки.

Така например красавицата Лъчезара е бивш модел, а през последните години се издържа като статистка и промоутърка на различни рекламни събития, разкриват шефове на фирми, възползвали се от услугите й, пише "Всеки ден".

Според тях никак не е случайно, че мацка като нея, свикнала с купоните в нощна София, иска да се ожени за животновъда Стефан, пишат от lifestyle.bg

Други две момичета, уж копнеещи за сърцата на Ивелин и Митко, също са моделки и статистки, наемани от тв предавания да пляскат за пари и от нощни клубове да танцуват и рекламират цигари и алкохол.

Хора в тв средите също свидетелстват за куп нередности в шоуто, което вече се тресе от скандали. Още със стартирането на промо епизода през юни в екипа се появили противоречия, а сценаристите били потресени от наглия начин, по който трябва да лъжат зрителите.

Първо се оказа, че част от фермерите крият годеници и сериозни връзки. Съгласили на участие, за да рекламират бизнеса си на малкия екран. Биофермата с хотел на Ивелин била пълна догоре, свидетелстват негови съселяни.

Други от хитреците като Йордан например имали приятелки, които криели от продуцентите на шоуто.

"Момичета, всичко е измама, разберете!", написа на личната си страница във Фейсбук разочарованият Йордан Ангелов.

Отпадналите участници от надпреварата обявиха "Фермер търси жена" за връзкарско шоу. Те били недоволни от факта, че екипът на предаването предпочел за финалисти най-заможните от кандидатите.

По-всичко личи, че скандалите няма да секнат, а истинският панаир тепърва предстои, защото продуцентите ще трябва да дават отговори на последните разкрития.