Никол Станкулова е в ужас за живота си и трепери от страх заради заплахите на неизвестен маниак.

Синоптичката на Нова тв вече два месеца получавала ужасяващи есемеси на личния си мобилен телефон, притеснени са и колегите й. В началото красавицата смятала, че е просто шега и си сменила мобилния номер, но тормозът не престанал.

Затова се наложило да подаде оплакване, а богатото й гадже й наело охрана, за да не й се случи нищо лошо. Синоптичката многократно си е сменила телефонния номер и електронната поща, след като лудият не спирал да й праща заплашителни съобщения и да й звъни по телефона денонощно. До момента обаче не бил открит, тъй като ползвал кодирани номера, за да я тормози.



„Всичко тръгна с едно обаждане, за обяснение в любов и когато бях рязка и казах да не ме притесняват, той започна да ме заплашва със смърт. Нямам бял ден откакто се появи този луд”, жалвала се пред колеги Станкулова.



Никол взела и по-сериозни мерки за да се спаси от маниака и се съгласила да се движи с охранители, които се въртели на денонощни смени да я пазят. Момчетата следели крехката Никол от разстояние, за да не привличат внимание, но не я изпускали от поглед.