Рилаити гърлата Марешка Бардем се включи в маратона "Обиколката на Витоша", известен още като "Витоша 100 км." Участничката от първия сезон на "Игри на волята" изпита себе си в ново предизвикателство, чиято цел бе да пробяга 100 км. за 20 часа. Въпреки, че няма подготовката на професионален спортист, красавицата успява да стигне до финала и да получи медал. Усилията й обаче стигнали и до припадък, заради което се озовала и в линейката.

"Този медал цял живот ще ми напомня, че каквото си наумя, това ще постигна. Човекът, който ме мотивира за това състезание, е бещата на най-добрата ми приятелка - гимнастичката Елизабет Василева. Един път изкачвахме гора край София и той ми каза, че притежавам бързина и издръжливост и трябва да се заема с някой спорт. Благодарение на този човек аз стигнах до финала, тъй като той ми казваше какво да пия - магнезий, витамини, мотивираше ме духовно и ми даде полезни съвети и да не мисля за болката и схванатите мускули", разяснява Марешка.

Била толкова амбицирана, че в първите часове настъпила здраво и на първия пост стигнала преди останалите. Но установила, че след първите 12 часа състезанието влиза в истинския си апогей и става свръх трудно. "Всичко зависи от самата воля, пък аз вече съм се доказала в предаването "Игри на волята" като една от най-силните жени", категорична е тя.